Cum comand

Pentru a va comanda un site, trebuie sa fiti si dumneavoastra pregatiti.
Este bine sa aveti o viziune corecta a ceea ce doriti sa realizati. In acest sens este util sa va faceti o schita cu structura aproximativa a site-ului pe care doriti sa il realizati.

In principiu ceea ce va ofer este o structura complet extensibila., un CMS puternic, care are la baza limbajul de programare PHP, baze de date MySQL si nu in ultimul rand experienta mea personala in utilizarea si posibilitatile acestor elemente.

Ar fi bine sa stiti cum ati vrea sa arate site-ul pe care doriti sa il realizati si ce elemente grafice permanente ati dori sa contina: de exemplu culoare titluri, modul de afisare a meniului, unde v-a fi plasat headerul (logul) site-ului etc.

Odata ce puneti pe hartie aceste elemente, sau mai bine intr-un fisier TXT sau DOC, ma puteti contacta, si imi puteti trimite aceste prime notite, pentru a lua la cunostiinta despre solicitarile dumneavoastra si complexitatea elementelor de grafica ale site-lui.

Imediat ce voi analiza aceste elemente, va coi contacta si voi fi in masura sa va ofer o estimare de pret pentru site-ul dorit.